onsdag 17. februar 2010

Sosialisering, null surfing og bomtur

Klokka 10 banka Torkild på døra vår. Da var det bare å stå opp og rydde/vaske litt før Nordfjrord FHS’ ankomst. Vi hadde heldigvis gjort mesteparten kvelden før, så vi brukte ikke lang tid. I ellevetida kom de. 15 stk (ikke 25 som først antatt). Med 5’3-drakter (altså helårsdrakter) og nærmest ikke bølger hoppa de gledelig ut i vannet. ”Har det vært kaldt?” spurte de nysgjerrig. ”Nei,” svarte vi lykkelige over å ha 6’5’4-drakter (altså vinterdrakter).

Siden det nesten har vært flatt i dag, har vi ikke vært uti vannet. Charlotte og jeg tok oss en kjøretur til Vestkapp. Eller det vil si at planen var at vi skulle opp på vestkapp for å se en vakker solnedgang, men vi måtte dessverre snu like ved da veien var stengt for vinteren. I tillegg ble det overskyet, så vi tok det ikke så tungt. Resten av dagen har gått med til å henge i Hoddevikskiltet, hekling, litt longboarding, sosialisering, spising og kortspilling.







Jeg har blitt veldig flink til å fylle for et eksakt beløp. 100,00 kr!

Dagens middag: Spaghetti a la capri. Charlottes favoritt! Ser temmelig udigg ut..


I dag har vi lært:


* At to jenter kun trenger én boks spaghetti a la capri, ikke to! (Ja, vi lagde altfor mye og måtte kaste resten. Krise for en person som hater å kaste mat.)
* At Helene ikke må drikke kaffe før hun skal spille games.
* At elevene på surf og ski-linja på Nordfjord FHS er utrolig hyggelige.

1 kommentar: